1. Welcome to Verizon Forums - the unofficial Verizon community! Have a question about Verizon? Click HERE to get started.
    Dismiss Notice
  2. Expecting Cell Phone Forums? We recently moved Verizon specific content to VerizonForums.com. If you previously had an account on CPF, it has been transferred!
    Dismiss Notice

Drivers not installing properly...maybe??

Discussion in 'LG enV' started by chucklehead, Jul 4, 2009.

  1. chucklehead

    chucklehead New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I've been having issues having BitPim detect my phone. When I install the drivers it says something about an MTP device not installing properly. BitPim doesn't have the enV Touch listed but as posted elsewhere here it says to choose the Voyager since the enV Touch isn't listed.

    Has anyone else come across this? Is it an issue with my pc, the phone or BitPim?
     



    › See More: Drivers not installing properly...maybe??
  2. chucklehead

    chucklehead New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Has anyone else an issue with the MTP Device thing? I still can't use BitPim because of it.
     
  3. chucklehead

    chucklehead New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I got it working after several frustrating days.

    Thanks anyway.
     

Welcome to VerizonForums!

Unfortunately you can't reply until you log in or sign up.


Forgot your password?